Gratis verzending   |   Een échte winkel!   |    Wij leveren uit onze eigen winkelvoorraad!

Winkel van Frederiks mannenmode


Gratis verzending  |  Een échte winkel!  | Levering uit eigen voorraad!

Bedrijfskleding

Bedrijskleding in de achterhoek voor ieder bedrijf.

Werkkleding voor alle branches

Wij verzorging kleding voor veel verschillende branches. Horeca, corporate kleding en workwear, overal is een passende oplossing voor te vinden.

Ben je, voor je bedrijf, opzoek naar werkkleding? Frederiks Bedrijfskleding heeft een ruim assortiment aan werkkleding. Als bedrijf of zelfstandige  kom je hiermee goed voor de dag. We hebben werkkleding voor zowel mannen als vrouwen. We verzorgen kleding voor bijv. horeca, schoonheidsspecialisten, bouwbedrijven en kantoren.

Werkkleding zorgt ervoor dat het bedrijf goed zichtbaar is en er professioneel uit ziet. Tevens is je personeel beschermd tegen vuil, stof en weersomstandigheden. 

Bij Frederiks Bedrijskleding kunt u terecht voor verschillende beroepen, voor zorg en facilitair tot aan de bouw. En voor artikelen zoals Polo’s, overhemden, schorten, werkbroeken en veiligheidsjassen. Neem contact met ons op voor het gehele assortiment. 

Wij regelen alles voor u op gebied van bedrijfskleding

Als eerst gaan we, samen met jou, de wensen en eisen doornemen. Daarna laten we verschillende opties zien en werken deze samen verder uit. Daarna krijg je een passerie mee zodat het personeel alles goed door kan passen. Hierdoor zijn we zeker van de juiste maat en pasvorm. Eventueel kunnen we daarna nog schakelen en artikelen wijzigen. Ook de bedrukking kun je aan ons overlaten. Wij werken samen met een partij die gespecialiseerd is in bedrukken en borduren. Wij regelen het hele proces van a tot z.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens of onze klantenservice.

 

Bellen

0638350680

 

Mailen