Gratis verzending   |   Een échte winkel!   |    Wij leveren uit onze eigen winkelvoorraad!

Winkel van Frederiks mannenmode


Gratis verzending  |  Een échte winkel!  | Levering uit eigen voorraad!

Webshopbestelling retourneren

Indien je niet tevreden bent over een besteld artikel, kun je deze retourneren. Wij verzoeken je het artikel onbeschadigd en met de originele prijskaartjes te retourneren. Indien er bij het beoordelen van het artikel schade ontstaat, of de originele prijskaartjes worden verwijderd, behouden wij ons het recht voor om de hierdoor ontstane waardevermindering direct aan je door te berekenen.

Als klant heb je 14 dagen om de overeenkomst te herroepen na de ontvangst- of afhaaldatum van de bestelling. Je kan de retour aanmelden met het retour formulier wat je bij de bestelling ontvangt. Herroepen is mogelijk door het direct terugzenden van het pakket, maar ook door een melding te doen dat je de overeenkomst wenst te ontbinden.

Ruilen

Het is bij ons niet mogelijk om een artikel te ruilen. Als je graag een andere maat of kleur ontvangt, stuur dan het artikel retour en bestel deze opnieuw in de webshop. Op deze manier ontvang je het snelst het juiste artikel.

Retourneren via onze winkels

Webshopbestellingen kunnen gratis worden geretourneerd in onze winkel. Zorg dat je het bijgevoegde retourformulier ingevuld meeneemt naar de winkel. Onze modeadviseurs helpen je vervolgens graag verder met je retourzending in de winkel.

Retourneren

Je kan ook zelf een vervoerder kiezen en op eigen initiatief iets retourneren. Ook in dat geval zijn de directe kosten voor het terugsturen voor jouw eigen rekening.

 

De volgende artikelen kan je niet retourneren:

  • Op maat gemaakte en/of aangepaste artikelen, zoals een maatkostuum
  • Ondergoed
  • Geuren en huidverzorging
  • Giftcards

De betaling (aankoopbedrag inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending) wordt zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen nadat Frederiks mannenmode op de hoogte is gesteld van herroeping, teruggestort op je rekening. Wij streven ernaar om de terugbetaling binnen 5 werkdagen te verwerken. We mogen wachten met terugbetalen totdat wij het product retour hebben ontvangen.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Retouradres

Frederiks mannenmode

Spalstraat 7

7255AA Hengelo gld