Gratis verzending   |   Een échte winkel!   |    Wij leveren uit onze eigen winkelvoorraad!

Winkel van Frederiks mannenmode


Gratis verzending  |  Een échte winkel!  | Levering uit eigen voorraad!

Frederiks mannenmode

‘Dé winkel voor mannenmode in de achterhoek’

Online bij Frederiks mannenmode

Online shoppen bij Frederiks mannenmode. Sinds 2020 zijn wij, naast onze winkel, begonnen met de online verkoop. Zo kunnen we onze passie voor mannenmode, die we eerst alleen konden laten zien in de winkel, ook online doorzetten. Zo kun je vanuit huis 24/7 bij ons terecht. Wil je toch advies? Dat kan! Bel of stuur ons een Whatsapp bericht en we helpen je met de online aankopen.

Shop hier online onze collectie. Tip! Wij hebben ook een dameszaak, shop hier onze damescollectie.

 De winkel van Frederiks mannenmode 

De winkel is gevestigd in het oosten van het land, in het mooie dorpje Hengelo Gld. Ik ben hier begonnen op 15 augustus 2013. Op 23 jarige leeftijd begon ik hier mijn avontuur. De keuze voor mannenmode was snel gemaakt en hier ligt nog steeds mijn passie.

“Niets is mooier dan een klant helpen van begin tot eind en tevreden de winkel zien verlaten”.

Onlangs heeft onze winkel een totale verbouwing ondergaan. Met een industriele, vintage uitstraling is het een winkel voor de moderne man van nu.

Gezelligheid en goed advies

Persoonlijk contact staat hier centraal. Met een gezellige zithoek waar altijd heerlijke koffie, thee, fris of een (speciaal)biertje voor je klaar staat. Het gemoedelijke is ook terug te vinden in de sfeer van de winkel, voel je thuis bij ons. Als je bij ons binnen komt kun je rekenen op persoonlijke aandacht, deskundig advies en klantvriendelijkheid. Ook privé shoppen is mogelijk en kan bij ons na sluitingstijd van de winkel, neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Frederiks mannenmode in Hengelo Gelderland

Hengelo Gld is een mooi achterhoeks dorp met vele leuke winkels. Ook is er in het dorp gezellige horeca met mooie terrasjes. Onze winkel is gemakkelijk bereikbaar en je kunt gratis parkeren voor en achter de winkel.

Neem een kijkje en laat je verrassen. Tot snel in onze winkel of op onze webshop

See you @ Frederiks mannenmode

Jessi Frederiks